Kevin Anderson måste väl bara köra över en riktigt trött Vesely. Har höjt tjecken till skyarna många gånger, men när han är formsvag så är han rusikgt kall. Han är heller inte den typ av spelare som höjer sig från ingenstans. Man har rätt bra koll på vilken nivå han håller genom att titta på föregående match.

...och tittar man på senaste veckorna så är det ingen munter läsning. Tappat set mot Tim Van Rijthoven som visserligen kommer bli jävligt bra, men som just nu bara huserar på futuretouren. Dessförinnan gjorde han en dålig turnering i Cincinnati, så vi kan anta att det inte är samma Vesely som vi såg i Wimbledon.

Kevin Anderson håller fortfarande på att kämpa sig tillbaka till sin högstanivå efter en längre frånvaro. Och även om han kanske inte är 100%, så inte långt därifrån. Han slagit flera topp 20-30-spelare senaste veckorna och servar riktigt bra.

Utomhusspel på hardcourt är inte Veselys starka sida heller, även om han är allround så skulle jag säga att hardcourt (incl inomhusspel) är han sämsta underlag. Ganska tvärtemot Kevin Anderson som är som allra bäst utomhus på hardcourt.

Kevin har dessutom 3-1 inbördes på Vesely och då tror jag inte att tjecken varit så här formsvag inför ett möte.

Spelar Anderson -2,5 games till 1,76 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip