Kan säga så här, Vesely ska vara väldigt klar favorit mot Mischa Zverev på grus, och särskilt när det är så pass långsamt som i Marrakech.

Längesen Zverev visade prov på form, och särskilt på grus. Förra grussäongen gick inget vidare och det är egentligen inte så konstigt. Han blandar ju hyperaggresivitet med duglig defensiv, men på det här underlaget då kommer hans offensiv att neutraliseras rätt ordentligt. Kommer bli sinnessjukt svårt för honom att attackera nät med framgång, han kommer dock garanterat att försöka ändå.

Man ska komma ihåg att Vesely i grunden är en grusspelare också. Hans klart bästa underlag och ju långsammare det är, desto bättre, åtminstone mot en spelare som Zverev. Klar fördel att han fått en match på underlaget också samtidigt som Mischa inte spelat sedan Miami, där han floppade mot Donaldson i första omgången....han floppade egentligen under hela amerikanska hardcourtsäsongen.

Litar inte på tysken här och jag gissar att han redan nu ser fram emot grässäsongen. Vesely till 1,72 hos Ladbrokes är fint. Ladbrokes är för övrigt ända bolag som släppt odds här, skulle tippa på att det landat vid 1,50.

This is the stats tab
This is the post tip