Han gjorde en bra match igår, Wawrinka. Men det passar honom något bättre att möta Evans jämfört med Mahut. Sen ska man också ha i åtanke att Evans spelade tio matcher på lika många dagar inför deras möte, riktigt så sliten är inte Mahut.

3-0 i matcher för Mahut, och inkluderar man spelare med liknande spelstil som Wawrinka så blir det något i stil med 10-2. Han är bra på att ta stressa fram misstag från motståndaren när han kommer fram på nät. Och på gräs stannar bollen sjukt lågt vilket gör att Wawrinka, med sina yviga svingar, kommer få svårt att passera honom.

Wawrinka gillar inte riktigt net-rushers. Det stör hans rytm och han får inte spela det spel som han vill. Dessutom, som jag skrev i en tidigare rek, blockar han tillbaka alla returer vilket ger utrymme för aggressiva spelare att ta kommandot direkt.

Jag blir djupt förvånad om inte Mahut tar ett set här. bet365 erbjuder 1,72 på det och man hittar spelet genom att gå till matchen, klicka på ”Spelare” och sedan ”Spelare att vinna ett set”

This is the stats tab
This is the post tip