Lite upp till bevis för båda här. Nadal har haft två bekväma matcher som man inte kan utläsa alltför mycket från, samtidigt gör Wawrinka sina bästa turnering för året och är det kanske så att han börjar hitta formen nu, lagom till Roland Garros?

Det är oerhört viktigt för Wawrinka att han servar bra. Det är liksom grunden för att han ska kunna hålla den där höga nivån. Han har självförtroende i serven så får han automatiskt självförtroende i spelet ute på banan.

Fortfarande obreakad, Wawrinka. Och nu kan vi lägga till Nishikori på den där listan bland duktiga returtagare. Stan har alltså avverkat Herbert, Pella och Nishikori utan att bli breakad. Det om något är imponerande, det är trots allt grus i Madrid.

Historiskt har Nadal haft lätt för Wawrinka på grus: 7-1 i matcher. Men man kan mer eller mindre stryka alla matcher innan 2014 och då är det helt plötsligt bara 6-3 till Nadal inbördes. Och kastar man in lite form i den ekvationen så....Wawrinka är absolut inte chanslös idag.

Det går rätt snabbt i Madrid. Det kommer gynna Wawrinkas serve som uppenbarligen fungerar väldigt bra just nu. Men det i baktanke, samtidigt som vi vet att Nadal slagit Aliassime och Tiafoe med 6-3,6-3 respektive 6-3,6-4 så är det väldigt rimligt att Wawrinka kommer närmare än så.

+4.5 är ett kanonspel idag där Unibet , LeoVegas och 888sport ligger högst med 1,79.


This is the stats tab
This is the post tip