Om man nu inte mot förmodan blivit lurad igen så ska Wawrinka vara på tok för tung för Pella på det här snabba underlaget. Wawrinka har ju ett jävla tryck i sitt spel, det har inte Pella alls på samma sätt och det gör att Stan kommer få styra och ställa bäst han vill i den här matchen.

Det såg bra ut i första omgången för Stan, och det är sannerligen dags att han börjar sprattla till. Alla vet ju att när Wawrinka spelar sin absolut bästa grustennis, då är han nog till och med bättre än Nadal. Den nivån har han förvisso bara visat en handfull gånger, men med det i bakhuvudet, samtidigt som han ser ut att vara på gång...nej, Pella kan mycket väl bli en mumsbit här.

Herbert blev som sagt mäkta demolerad i första omgången och då ska man ha i åtanke att Herbert har förbättrat sig någon enormt på grus senaste året och med de snabba förutsättningarna var det upplagt för en jämn match. Det slutade dock med att Wawrinka vann 60% av poängen, behövde inte rädda några breakbollar och tappade totalt nio poäng i egen serve.

Pella är en såndär spelare som tar chansen när motståndarna inte är på tårna. Han har en hög lägstanivå och vinner undefär det man förväntar sig av honom men å andra sidan – ytterst sällan som han skräller och vinner som underdog.
Jag förutsätter helt enkelt att Wawrinka är för bra i dagsläget och spelar honom till 1,60 hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip