Helt övertygad om att Milos Raonic gör slarvsylta av Wawrinka. Jo, jag vet att Wawrinka vunnit Australian Open tidigare men den här är en helt annat spelare. Gulbis bollade gris med honom i första set innan han sträckte ryggen och tvingades ge upp. Samtidigt gjorde Raonic en nästintill perfekt match mot Kyrgios som fick en lektion i servande.

Över de tre set som spelades skickade kanadensaren in 30 ess och förlorade bara 11 poäng i egen serve. ELVA!? Det kan man förlora i ett och samma game om det vill sig illa, men Raonic tappar det alltså över tre set. Med sådana stats behöver jag knappast säga att han höll sig obreakad inte behövde rädda någon breakboll. Faktum är att Kyrgios bara kom upp till 30 två gånger i Milos servegem.

Man kan väl lugnt säga att han spände musklerna och visade form. Det kan man å andra sidan inte säga om Wawrinka som inte direkt imponerat så här i säsonginledningen.

Wawrinka har 4-2 inbördes men Raonic har vunnit de två senaste – båda gångerna har han täckt handikapplinan och det tror jag att han gör igen. Den är nämligen bara på 2,5 games och det är verkligen ingenting när vi pratar om 5-setare. Jag personligen gick ju till exempel på niten att förlora ett +5,5-handikapp när Klahn tappade 2-0 i set mot Cung. Nu tror jag förvisso att Raonic vinner enklare än så.

Spelet (Raonic -2,5 games) finns hos Bwin , Scandibet eller Betfair till 1,80 gånger polletterna.

This is the stats tab
This is the post tip