Jag tror att Gilles Simon är så pass djupt under isen att han kommer få problem med junior US Open-mästaren Yibing Wu. Inte nog med att Wu svävar på moln efter vinsten i US Open och direkt efter gå hela vägen i en challenger, han spelar också på hemmaplan.

Den här challengern jag nämnde i stycket ovan, den spelades just i Shanghai. Inte på samma arena men med väldigt liknande förutsättning vilket Wu bevisligen trivs med.

Det finns egentligen mycket negativt att prata om när Simon är i farten. Han har bara vunnit två matcher på hardcourt (utomhus) i år vilket var i Australian Open för tio månader sedan. Han är klart sämre utomhus jämfört med inomhus och börjar ju också bli till åren. Sa att han kommer vägra gå ner och spela challengers och hintade med att han snart lägger av.

En Gilles Simon i storform ska egentligen inte några problem med Wu, han är en så pass säkrare bollare, eller man kanske ska säga ”var”. Simon har absolut inte samma säkerhet nu och orkar inte heller springa ner bollarna på samma sätt som tidigare.

Nej, det här bli match. Wu har visat sig vara för bra på hardcourt för att Simon ska städa av honom hur som helst. Tar kinesen +4,5 games till 1,80 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip