I den andra omgången av Guangzhou Challengern ställs hemmahoppet Yunchaokete Bu mot Luke Saville. För första gången någonsin. Det skiljer över 100 platser på rankningen till Bus fördel - som har varit den som har spelat bättre inledningsvis. Formen gör att han också får mitt speltips i matchen.

Bu hade inga bekymmer att ta sig förbi kvalspelaren Bang Shuo Yin. Segersiffrorna skrevs till komfortabla 6-2, 6-3. En väntad storseger för Bu, som tidigare har bjudit på bra motstånd - även mot spelare som Andy Murray, där förlusten var knapp. I år har han besegrat Aleksandar Vukic i Challenger Seoul finalen, vilket är Bus första titel för säsongen.

Saville har tagit tre titlar under säsongen, fast samtliga har kommit på ITF-nivån, i hemlandet Australien och i Storbritannien. På Challenger-nivån har det blivit tre raka tidiga exit, innan Hiroki Moriya besegrades i en tuff och lång tillställning. Nästan två och en halv timme tog det att gå segrandes ur den första omgången. En tuffare kamp väntar.

Bu numret större?

Eftersom Bu har imponerat så pass är det förståeligt att spelbolag har valt honom som en klar favorit. Saville har krånglat till sig avancemang och riskerar att åka ut mot en betydligt bättre spelare.

Mitt spel blir att Bu täcker handikapp linan på -2,5 games, till 1.85 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip