Hur dålig än Mikael Ymer var i första kvalomgången så ska han städa undan Facundo Bagnis i andra kvalrundan. Man vet ju som sagt inte hur dålig han var, eftersom matchen inte tv-sändes, men man ska ju först och främst ha klart för sig att Kwiatkowski varit junioretta och försöker sig på ATP-spel nu för tiden. Så, det är ingen total slagpåse.

Men Bagnis på hardcourt. Det ska liksom inte gå att torska den för någon som är topp 100. Ymer brukar ju dessutom växa in i de här kvalen. Vet inte hur många gånger han varit illa ute i första omgången för att sedan komma igång.

Rätt sjukt ändå, Bagnis är en av challengertourens mest utpräglade grusspelare. Han spelar BARA kvalen till Grand Slams, resten är grus på challengernivå. Vad som visserligen skrämmer en smula är att han lyckats kvala in till US Open två gånger, och det är väl den enda som talar för honom i den här matchen. Han tappade nämligen set mot 600-rankade Alex Rybakov i första omgången. En spelare som normalt spelar futures och ibland kvalar till challengers.

Ingen av dem har någon serve att prata om så det blir rent baslinjebollande. I den typen av matcher brukar Ymer vara stark. Jag tror att han gör processen kort här och vinner i raka set.

-2,5 games till 1,73 hos Betsson får bra bli. Även raka funkar såklart som dubbelvirke.



This is the stats tab
This is the post tip