Man måste ju bara prova Donald Young +4,5 games mot en fortsatt svag David Goffin. Man ska ju i och för sig alltid ha i bakhuvudet att Young har en släng ADHD vilket gör att han båda kan vinna set med 6-1 och förlora med 6-1, oavsett motstånd. Han är beroende av momentum, men å andra sidan känns Goffin så pass kall och sliten nu att Donald ska kunna täcka den här linan.

Det har varit bra business att spela handikapp emot Goffin i år. Han har bara täckt sin lina en gång sedan Franska Öppna och det var just där allt började. Han fastnade med foten, flög in i presenningen och har sedan dess inte varit sig själv. Han gjorde en bra match på grus förresten, mot Nick Kyrgios, men det är ett betydligt skonsammare underlag för honom än hardcourt.

Han hade svårt att komma åt Donskoy i första omgången som rent spelmässigt är klart sämre än Donald Young. Jag tror dock att det kommer bli ett gäng break här, Young är inte stadig i sina servegem men är en av tourens bästa returtagare. Underlaget är snabbt vilket åtminstone inte missgynnar amerikanen, det är på utomhusbanor han är som bäst.
Goffin har 1-0 i matcher där han vann med 7-5,6-4 i Miami. Ett av de långsammaste hardcourtbanorna på touren och det är något som gynnar belgaren.

Nej, helt annorlunda förutsättningar idag vilket gör att jag tror på Young här. +4,5 games spelas till 1,68 hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip