Tycker att Lopez ska slå Youzhny väldigt ofta med dagens förutsättningar. Ryssen har i princip snubblat sig till kvarten och är inte särskilt solid i egna servegem.

Youzhny gillar ju att vinkla bort motspelarna med sin backhand. Problemet med Lopez är att han är vänsterhänt och då kommer det bli betydligt svårare för honom att få utdelning. Det visar inte minst inbördes möten (5-2 till spanjoren)

Jag tycker att Lopez håller ungefär samma höga nivå som i Toronto. Där spelade han på sitt absoluta a-game. Det vill jag inte påstå att Youzhny har gjort senaste veckorna, eller, egentligen inte senaste året. Han är överrankad och kommer tappa massor till nästa säsong.

Youzhny har blivit bruten 3 gånger på 45 servegem och det inkluderar att Dodig misslyckades att ta vara på 100000 breakbollar. Det är alltså fullständig skandal att Dodig inte bryter honom.

Lopez har blivit bruten 1 gång på 37 servegem. Det var mot Nadal.

Så, förutom att Lopez är solidare i egen serve har han spenderat mindre tid på banan och måste vara urfräsch efter bara en timme mot Isner senast.

1,68 på Lopez är ok, men jag kryddar till det med -1,5 games till 1,91 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip