Absurd är han, Kyrgios. Set n break men så kom en tilt som heter duga. Hur som helst, klart godkända siffror från RG så här långt ändå.

Har ett överspel på gång. Närmare bestämst över 3,5 set mellan Zeballos och Goffin. Det betyder alltså mer eller mindre att Zeballos ska ta ett set, och det tror jag att han har ganska goda chanser att göra. Goffin är inte världens mest svårbrutna spelare och Zeballos har en jättefin serve, särskilt med tanke på att han är grusspecialist.

Tycker också att man kan skönja lite slarviga tendenser hos Goffin. Tappade set senast mot Stakhovsky och har bara senaste månaden tappat set mot Verdasco, Bellucci och Khachanov – det är spelare som är jämbördiga med Zeballos, åtminstone i hans nuvarandre skick.

Sedan 2012 har Goffin tappat set i 13 av 17 matcher i Roland Garros och tittar man generellt på hans match i t.ex DC på grus så är det väldigt ofta han tappar set, oavsett nation. Det hänger nog också ihop med att det är knepigt att hålla koncentrationsnivån uppe över så lång tid.

Hur som helst, jag plockar över 3,5 set till 2,25 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip