Kliver in på Challengern i Bordeaux där jag tycker mig funnit ett bra spel i matchen mellan Horacio Zeballos mot Nicolas Mahut!

Zeballos är en till potentialmässigt sätt riktigt duktig grusspelare (men öven bra på hc), men tyvärr inte presterat enligt det på slutet. Detta var en spelare som jag mötte persolnligen under Argentinas vistelse under DC mötet mot Sverige våren 2010. En lite valpig spelare och även som person men lyssnade när Nalle och Tito (förbundskapten) snackade. Han spelade då dubbel med Nalle som de vann mot Söderling/Lindstedt. Hans vänsterhänta spelstil på gruset har skördat en del framgångar och det känns som en mycket bra matchup mot Mahut som ju är en extremt utpräglad spelare på de hårda underlagen då hans serve biter bättre. Ni kommer väl ihåg ”årets match” ifjol mot Isner 

Hittills i turnering har Zeballos vunnit sina båda matcher mot Bogomolov jr respektive okände hemmaspelaren Joan (men som har detta som sin hemmaklubb och tränar på denna bana ofta)och även om det inte säger så mycket kan det vara bra förberedelse matcher innan nästa match. Mahut däremot har övertygat på gruset i Bordeaux då han vunnit i raka set mot både Teixeira och Schukin. Dock tror jag det tar stopp nu även om det är hemmaplansfördel.

Spelar Zeballos -2,5 game på Nordicbet till 1,95 med spelstopp kl 11.30




EDITERAD 2011-05-12 22.54:33

This is the stats tab
This is the post tip