Nej alltså, 2,25 på Zeballos mot Nishioka på grus måste man ändå syna. Tycker inte man kan ge japanen så pass mycket kredd för att han slagit två usla grusspelare i kvalet här. Det är inte så att han någonsin bevisat något på grus. Det är lite som med Nihsikori, där tog det tid innan han började behärska gruset – även om de båda kanske har en spelstil som ska vara ganska enkel att anpassa till underlaget.

Samtidigt som Nishioka möjligtvis överskattas en smula av marknaden så har Zeballos gjort ett par riktigt fina matcher på hardcourt. Jag menar, han slog Sugita och torskade i tiebreak i skiljeset mot Carreno Busta i Indian Wells, var återigen ett tiebreak från att slå Lajovic i Miami, så det är inte så att han sett fruktansvärd ut. Det här är matcher han normalt inte ska vinna.
Nu grus som sagt, brukar vara relativt snabbt i Houston även om det går bra mycket långsammare nu än för ett par år sedan när det spelade på grusunderlaget Canadian Tenn som typ är Snabbare än de flesta hardcourtbanor.

Helt öppet här och då tycker jag att 2,25 är fint, finns hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip