Båda mina skrällspelare var break upp igår men favoriterna höll emot. Trist, tyckte att det fanns en släng av värde där.

Dagens bästa spel är ändå ett handikappspel Hyeon Chung som är den spelare som utvecklats mest på grus i år. Gick emot honom en gång under de tidiga grusturneringarna, men efter att ha spelat in sig på underlaget så behöver man inget större tennisöga för att konstatera att Chung förbättrat sig avsevärt.

Har bollat ut Gulbis, Pella, Istomin och Kohlschreiber så här långt, utan att tappa set och som sagt. Han är enormt förbättrad på gruset i år. Det vet jag inte om man kan säga Alexander Zverev som nog, precis som Chung, får lov att hålla grus som det svagaste underlaget.

Förra säsongen tappade Zverev en hel drös med set på grus. Av de 20 grusmatcher som han spelade tappade han set i hela 16 stycken, och då har inte motståndet alltid varit så vasst.

Tror att det här kan bli avsevärt mycket jämnare än vad oddsen indikerar, Chungs form och förbättring är ordentligt sjuk samtidigt som Zverev kom undan med blotta förskräckelsen mot Almagro i första omgången - inget styrkebesked direkt...

Spelar +4,5 games till 1,82 hos Leo Vegas, den ska verkligen vara bra.

This is the stats tab
This is the post tip