Ska egentligen vara helt jämna odds mellan Zverev och Kecmanovic. Båda servar som galningar men som det ser ut just nu kommer Kecmanovic kunna styra spelet hur han vill och då får Zverev hoppas på att han gör bort sig.

Alla ser det, Zverev är osäker ute på banan och intar därför en betydligt defensivare position. Han vågar inte styra spelet själv. Det funkar ju eftersom han är rätt säker själv, men det betyder att det aldrig är upp till honom hur matcherna slutar.

Zverev har haft extrema problem i år, men marknaden verkar inte vilja erkänna det. Faktum är att han bara täckt sin handikapplina sex gånger senaste 34 matcherna. Det betyder alltså sedan Indian Wells i våras. Tycker inte det finns någon bättre indikator på att hans nivå är klart lägre än vad vad spelmarknaden förväntar sig.

Som sagt, båda servar extremt hård och bra. Det kommer vara små marginaler som avgör, men Kecmanovic har redan tre kanonmatcher i den här turneringen. Han har bara släppt till ett break och har inte släppt till några breakbollar i sina två senaste matcher.

Kanonläge för skräll här och ännu bättre läge för att täcka +3,5-linan till 1,72 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip