Det här borde verkligen inte bli kross. Alexander Zverev har problem just nu, han blir väldigt defensiv och framför allt passiv i spelet. Just nu rankad fyra i världen men det motsvarar inte riktigt hans nuvarande spelstryka.

Har tapat set i sina sex senaste matcher och har inte inlett grussäsongen särskilt övertygande. Nu är ju München visserligen hemmaplan för honom. Eller skulle väl säga att det snarare är hans favoritturnering, så vi kan nog räkna med att han höjer sig ju längre turneringen löper.

Struff, en annan tysk, står på menyn för Zverev. 4-0 i matcher till Alex där samtliga spelats på grus. Vad som är genomgående är dock att Struff hängt med Zverev väldigt bra med tanke på hur mycket det faktiskt skiljer mellan dem i ranking. Struff har täckt 4,5-linan i 3 av 4 matcher och i den enda matchen som gick fel vann Zverev med två breaks marginal vilket betyder att 4,5-linan lika gärna kunde suttit där också.

Zverev tappade set i första omgången mot Hanfmann, en spelare som nästan är identisk med Struff med den lilla skillnaden att Struff är bättre, han klarar av att spela i högre tempo och slår lite hårdare.

Så, nej, mycket tyder på att det blir matchen igen här. Går lite Snabbare i München också jämfört med de andra grusturneringarna som spelas just nu och det kommer gynna vårt handikappspel.

Spela hos LeoVegas till 1,71

This is the stats tab
This is the post tip