Semifinal i ATP Washington där tysken Alexander Zverev och greken Stefanos Tsitsipas. Det blir ett väldigt ungt första möte mellan 21 årige Zverev och 19 årige Tsitsipas, där båda är väldigt mogna spelare för sin ålder. Zverev är favorit till att vinna mötet, men oddset är på tok för lågt på honom. Han har inte imponerat i den senaste matchen mot Nishikori medan Tsitsipas har hållit en väldigt hög nivå i turneringen, så detta blir en mycket svårare match än vad marknaden föreslår.

Vinnaroddset på Zverev mot Tsitsipas ligger runt 1.37 medan vinnaroddset på Zverev mot Nishikori låg runt 1.71 innan matchstart. Det får jag inte ihop med tanke på att Tsitsipas har spelat så pass mycket bättre än vad Nishikori har gjort i turneringen. Zverev slarvade rejält i sitt tredje game och blev bruten mot noll men därefter hade Zverev ett flertal chanser att bryta Nishikoris serve men var helt enkelt för dålig i just dessa dueller, så Nishikori vann det första setet. Sedan hände något med Nishikori, som några gånger förut, som gjorde att han tillkallade läkaren, åt upp någon tablett men kom aldrig mer tillbaka i matchen. Så det var inte tuff vändning och seger som Zverev behövde göra för att ta sig till semifinal, där han kommer att få möta ett tuff utmanare.

Det har varit en lysande vecka i Washington för Stefanos Tsitsipas, som har gått från klarhet till klarhet. För varje match har han spelat allt bättre, i mitt tycke. Han har servat som en häst, slagit vinnare från sin backhand och totalt dominerat med sin forehand, där han har slagit väldigt hårda och välplacerade slag. Tsitsipas påminner om Pim-Pim Johansson med sitt aggressiva spel och är väldigt svår att bryta. Efter att ha förlorat det första setet i turneringen mot Donaldson har Tsitsipas vunnit samtliga sex set i turneringen. Här är siffrorna:

Donaldson (3:6, 6:3, 7:5)
Duckworth (6:3, 6:4)
Goffin (6:3, 6:4)

Tsitsipas beskriver sig själv som en krigare och kriga gör han sannerligen, med tanke på att han kämpar om varje poäng på banan. Han kommer att ge Zverev en hård match och fajtas om alla bollar. Med den formen som Tsitsipas har just nu blir han svår att bryta, samt att han kommer att utmana i Zverevs serve - som har visat sig vara väldigt sårbar stundtals i turneringen. Därmed finner jag ett bra värde i att spelare på Tsitsipas handikapp, där linan befinner sig på 3,5 games, så jag lägger ett spel på Tsitsipas +3,5 games i matchen till 1.90 i odds hos FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip