Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar nummer 4 Air Space mot 12 One Kind Of Art.

Air Space är ännu utan seger efter åtta starter. Näst senast så svarade han för en bra prestation.

I den senaste starten så landade Air Space utvändigt om den ledande Olimp med dryga varvet till mål och från den positionen så höll han starkt även om ledaren var för bra så det slutade med en andraplats.

Air Space är nog gynnad av den korta distansen och nu får Örjan Kihlström chansen bakom honom för första gången.

Air Space har inte visat någon startsnabbhet hittills men från ett passande läge nu så kanske det kan bära av till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet här.

Blir det inte ledningen för Air Space så borde han ändå kunna få en vettig resa och då tror jag han kan plocka sin första seger men om det inte räcker hela vägen till vinst så tror jag på god chans att han är före One Kind Of Art i mål.

Eventuellt kommer Air Space att tävla barfota runt om och i en jänkarvagn nu och får han ett passande lopp så kan det räcka långt här.

One Kind Of Art debuterade i ny regi för Timo Nurmos senast. Det var första starten sedan september ifjol så det loppet kan ha för fram honom en del till den här starten.

Fast det blev en rätt intetsägande seger då One Kind Of Art fick bestämma som han ville i ledningen.

Spår 12 över kort distans är inte roligt så det krävs nog att Oskar J Andersson som kör One Kind Of Art tar ett tidigt avancemang framåt här för att han ska kunna utmana om segern.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Air Space - One Kind Of Art
Solvalla lopp 7
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip