Dagens rek är till Solvalla lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 8 Betting Rebel mot nummer 4 Angel Raziel.

Betting Rebel var ute i ett V75 lopp på Axevalla för tre starter sedan men fick inte med sig något pris den gången, men har varit rejält förbättrad i de två senaste starterna. Först avslutade han med vassa 11,6 sista 600 meterna från tredjepar utvändigt fram till fjärdeplatsen bakom vinnande Viking Brodde. Vid starten efter det så avslutade han klart bra via 14,3 sista 800 meterna och nådde andraplatsen i ett lopp som Jaguar Tooma vann när han tävlade barfota runt om för första gången.

Fortsätter han att utvecklas kan karriärens första seger vara i antågande här. De båda senaste starterna har varit över lång distans och nu är det ett varv kortare istället fast det tror jag inte ska vara några problem för hästen.

Betting Rebel är en femårig valack som tränas av Micael Broberg. Han har som sagt ännu ingen seger på sina 19 tidigare starter men tre andraplatser och tre tredjeplatser har det blivit och om det löser sig med positionerna här så tror jag han har bra chans att vara före Angel Raziel i mål här.

Angel Raziel var ute på en väldigt dålig bana i Kouvoula senast men han gjorde det bra som tvåa ändå. Han är både snabb och stark och kommer att passa bra över den korta distansen och om Mika Forss är på offensiven så kanske han kan hitta till ledningen efter en bit men om Olle Alsén prickar starten från sitt springspår med Valzer Jet så tror jag han vill köra i spets och då kan det bli en utdragen spetskörning vilket skulle vara gynnsamt för Betting Rebel här.

Angel Raziel har tävlat med järnskor hela vintern och nu blir det aluminiumskor istället meddelar Nina Pettersson-Perklén som tror på en bra chans.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Angel Raziel - Betting Rebel
Solvalla lopp 6
Spel: H2H 2
Odds: 1.95 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip