Dagens rek är till Boden lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar nummer 10 Backward’s Boy mot nummer 9 Uomo Show.

Backward's Boy kommer med en fin rad från Finland. Han var klart bra när han rundade sitt motstånd till seger i den senaste starten och trots bakspår över den korta distansen här så tror jag att han blir svår att stå emot den sista biten och han ska då ha bra chans att vara före Uomo Show i mål.

Backward’s Boy har gjort fina lopp på sistone. Han är snabb ut från början fast det kan han inte riktigt utnyttja nu från det här dåliga läget men om Mauri Jaara kan hitta en vettig position så är han stark och orkar runda ett fält även om travet kanske inte alltid är det bästa den sista biten.

Backward’s Boy är en segervan femårig valack som har startat 22 gånger tidigare och han har vunnit hälften av dessa starterna och han har även varit topp tre i 77 % av loppen. Löser det sig med positionerna här så tror jag han har en god möjlighet att förbättra dessa siffror ytterligare ikväll.

Inga ändringar är aktuella för Backward’s Boy utan det blir fortsatt skor runt om och samma utrustning som tidigare meddelar man från stallet.

Uomo Show kunde inte matcha Backward’s Boy i den senaste starten utan fick nöja sig med en fjärdeplats då fast han är jämn och säker och med en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten.

Uomo Show körs av Tuomas Pakkanen och han har inget vidare utgångsläge fast hästen har inga problem att tävla bakifrån så med en fin resa här så kan han duga en bit mot det här gänget.

Uomo Show kommer att tävla med skor runt om och med samma utrustning som tidigare meddelar man från stallet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Backward’s Boy - Uomo Show
Boden lopp 4
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip