Dagens rek är till Jägersro lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 9 Borups Racing mot nummer 12 Dali Pagadi.

Borups Racing kommer med fin form och ståtar med två raka segrar. Vi vinsten i den näst senaste starten så satt han i tredje utvändigt när han satte in attacken med 400 meter kvar av loppet och plockade enkelt ner den ledande Ville Ima och kunde även stå emot en bra avslutande Secret Mission via 12 tempo sista 800 meterna.

Gången efter det så fick han en perfekt resa i fina ryggar hela vägen fram till upploppet av Kevin Oscarsson som körde hästen den gången och sedan städade han av motståndet mycket lätt.

Nu kör Jörgen Sjunnesson hästen precis som vid vinsten näst senast och om han kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så har han en vass spurt som biter bra till slut och då tror jag på god chans att han är före Dali Pagadi i mål.

Johan Anderberg som tränar Borups Racing låter mycket nöjd med sin häst för han har aldrig känts finare i intervallerna än vad han gjorde häromdagen. Han har tidigare haft en del problem med fräschören men nu har han mognat och känns mycket bättre.

Eventuellt kan det bli jänkarvagn nu för andra gången i karriären för Borups Racing. Den första gången han tävlade med en sådan så blev han påkörd så det var ett prov utan värde. Det blir barfota runt om och murphybländare och ryckhuva som senast meddelar man från stallet.

Dali Pagadi gjorde det bra vid två raka vinster innan han senast var ute i ett uttagningslopp till Derbyt men där slutade det med ett galoppmisslyckande.

Dali Pagadi har ett uselt utgångsläge över sprinterdistansen här men nu förstärker Erik Adielsson i sulkyn och han känns väldigt bra meddelar man från stallet men jag tror det kan bli positionsbekymmer här och om han sitter för långt ner i kön så tror jag han får svårt att göra sig gällande här.

Dali Pagadi kommer att tävla med skor runt om samt med ett helstängt huvudlag och i en svensk jänkarvagn meddelar Mikael C Nilsson.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Borups Racing - Dali Pagadi
Jägersro lopp 6
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip