bet365 erbjuder vinnare/platsspel på alla lopp under Elitloppshelgen.

Ett av helgens absolut bästa spel tycker jag mig hittat i Caballion i lopp 13 (V75-7) på Solvalla på lördag - Harper Hanovers lopp.

Harper Hanovers lopp brukar vara en av Elitloppshelgens absoluta höjdpunkter. Den här gången håller dock loppet sämre klass än vanligt och det är väldigt ojämn standard på hästarna.

Då dessutom en av Caballions värsta motståndare, Cash Is Fun Zaz, inte kommer till start ligger vägen öppen för Henrik Larssons blivande stjärnhäst. Caballion har vunnit alla årets tre starter lätt och senast såg han magnifik ut då han vann helt opressad på en topptid. Vi är många som tror att det här är en häst för världseliten… och då ska han vinna ett sådant här lopp.

Caballion har ett bra läge. Det är inte säkert att han släpps till spets av Robert Bergh men annars hittar jag inte mycket som talar emot. Det finns några dugliga motståndare som jag kommenterar nedan men ingen av dem är lika bra som Caballion.

4 Intruder Kronos: Den troliga ledaren men kanske släpper Bergh efter senaste insatsen? 15 segrar på 29 starter men har aldrig slagit så här bra hästar.

8 Elliot Hall: Väldigt opålitlig men bra då han fungerar. Hur klarar han det svåra fjärdespåret i voltstart?

10 Yellow Eden: Bra häst som galopperat i de två senaste starterna. Dessutom ovan med voltstart. Kan utmana om en bra dag men jag tror inte att han är lika vass som Caballion.

13 Quito De La Creuse: Har varit först i mål i samtliga starter i Frankrike i år även om han blev diskad för orent trav senast. Segermaskin som mest vunnit på småbanor i Frankrike. Nja…

15 Quarcio Du Chene: Topphäst som nästan aldrig vinner. Endast en seger under 2010/11. Bra kapacitet men mycket krånglig. Han spurtar säkert bra men vinner nog inte den här gången heller från ett svårt läge.

Så här säger tränare Henrik Larsson om Caballion:
Caballion har utvecklats en hel del i vinter och inlett året på ett bra sätt. Hästen har tränat fortsatt bra efter senaste loppet och kan öppna bra i voltstart. Han är numera väldigt komplett och har styrka att klara den långa distansen. Vi ändrar ingenting inför loppet.

Spel: Vinnare på Caballion till oddset 3.00 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip