Dagens rek är till Halmstad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 11 Xanthis De Roi mot nummer 4 Fireman Am.

I den senaste starten så gick Xanthis De Roi på med varvet kvar och via utvändigt ledaren under slutrundan så gjorde han det bra som tvåa bakom vinnande Rapide Yoda.

Xanthis De Roi vinner inte så ofta och väntar fortfarande på årets första seger men han har noterat fyra andraplatser och två tredjeplatser på åtta starter under året.

Xanthis De Roi är härdad mot hårt motstånd och kliver ner i klass nu så jag tror han blir att räkna med över den långa distansen här.

Tufft utgångsläge för Xanthis De Roi nu med bakspår på tilläggsvolten men om Joakim Lövgren som kör hästen kan servera honom en fin löpning och kan bli fint framdragen under slutvarvet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten och ska då ha god chans att vara före Fireman Am i mål.

Fireman Am har visat god form på sistone. Senast så var han ute i ett Klass II försök på Jägersro och var inte så långt efter vinnande Dominic Wibb trots att han fick trava utvändigt ledaren under slutvarvet.

Här riskerar Fireman Am att få göra en hel del grovjobb på nytt och han kan då duga en bit mot det här gänget också men jag tror mer på Xanthis De Roi.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Fireman Am - Xanthis De Roi
Halmstad lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 2.05 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip