Dagens rek är till Jägersro lopp 8 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar nummer 1 Gaya Di Quattro mot nummer 9 Il Boscaiolo.

Gaya Di Quattro avslutade positivt via 12,2 sista 600 meterna i skymundan senast fram till femteplatsen i ett lopp som vanns utav Quite A Quality och hon tar troligen hand om ledningen här och kan då leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen och då tror jag hon har bra chans att vara före Il Boscaiolo i mål.

Gaya Di Quattro är ett sexårigt sto som tränas av Sören Norberg som på sina 29 tidigare starter har vunnit 5 lopp och hon har varit topp tre i 28 % av loppen. Hon trivs riktigt bra i ledningen där hon har tre vinster på sex försök hon travat i spets tidigare. Hon har dessutom tagit ledningen båda tidigare gångerna hon har haft innerspår i volten och jag tror på bra spetschans på nytt och om de mer betrodda hästarna i loppet kör avvaktande så kanske Roger Malmqvist som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i ledningen och då kan det räcka långt här.

Gaya Di Quattro skadade sig ifjol och fick därför en lång paus från tävlingsbanorna. Nu har hon hunnit med tre lopp efter vilan och hon är på väg uppåt i form fast näst senast galopperade hon kort efter start så den starten kan vi glömma men i de andra två har hon gått riktigt bra till slut och det har varit krafter kvar båda gångerna. Nu blir det barfota bak och det är ett plus samt en vanlig vagn, men huvudlaget blir helstängt som vanligt meddelar Sören Norberg.

Il Boscaiolo har inte vunnit på ett tag, men han har fått göra grovjobbet i de två senaste starterna och har ändå visat att formen sitter där även om man tyckte att han var lite seg i den förra starten fast hästen var tungt tränad då och man förväntar sig en bra prestation denna gång och här kommer han sitta bra till direkt. Adrian Kolgjini kommer säkert vara offensiv också men jag tror inte han kan nå någon ledning och skulle han få göra grovjobbet igen så tror jag det blir tufft att räcka till här.

Eventuellt så blir det rycktussar för Il Boscaiolo den här gången för första gången och det kan vara intressant, men i övrigt inga ändringar utan skor samt en vanlig vagn och ett öppet huvudlag rapporterar Adrian Kolgjini.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Gaya Di Quattro - Il Boscaiolo
Jägersro lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet , LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip