Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll. I lopp 7 spelar jag nummer 4 Bandido Gar mot nummer 8 Global Bookmaker.

Bandido Gar är en ny reklamhäst hos Susanne Richter. Han kommer från två raka segrar. Senast på Färjestad så tog han över ledningen i ett tidigt skede och trots att han fick lite uppvaktning av Holy Moses Mearas så gick han undan till en mycket enkel seger.

Spår fyra i volten är inte optimalt för Bandido Gar men han har inga hästar utanpå sig så jag tror det ska gå bra. Felfri nu så kan det bli tidig ledning igen och från spets så kan det räcka långt här och då tror jag på god chans att han är före Global Bookmaker i mål.

Bandido Gar är en otrolig häst som kändes grym i senaste jobbet. Han går framåt för varje start han gör meddelar man från stallet. Han har tidigare varit lite ängslig och rädd fast han mognar mer och mer mentalt efter varje start.

Det är ett litet fält här så kommer Jorma Kontio som kör Bandido Gar till spets smärtfritt så kan han nog få bestämma en del i ledningen och då blir han inte lätt att fånga in. Han är dock inte beroende av ledningen och kan bli att räkna med från andra positioner också.

Bandido Gar kommer troligen att lättas till aluminiumskor bak och utan boots fram den här gången. Tidigare har han gått med järnskor runt om och boots fram. I övrigt inga ändringar meddelar man från stallet vilket innebär vanlig vagn och öppet huvudlag.

Global Bookmaker kvalificerade sig till båda E3 finalerna tidigare under året. Han avslutade starkt i försöket till den korta E3 finalen senast och kom i mål som tvåa bakom Hennessy Am. Han fick dock inte behålla den platsen för han gick ut snävt och blev nerflyttad till fjärdeplatsen.

I den efterföljande E3 finalen senast så fick Global Bookmaker inte helt fritt och kom i mål med sparade krafter som trea bakom Hennessy Am som vann det loppet.

Global Bookmaker har bara en seger hittills fast han har 20 meters tillägg här men det är ett litet fält nu och med rätt resa så kan han avsluta loppet fort och då kan han bli att räkna med över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Global Bookmaker - Bandido Gar
Bollnäs lopp 7
Spel: H2H 2
Odds: 1.75 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip