Dagens rek är till Umåker lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 11 Zorro Swing mot nummer 8 Hierro Boko.

Zorro Swing har tagit två V75 segrar över kort distans tidigare. Här är utgångsläget inte det bästa med bakspår men jag tror det kan bli bra tempo på tillställningen och då har han en vass avslutning som biter bra till slut och då tror jag på bra chans att han är före Hierro Boko i mål.

I den senaste starten så var Zorro Swing klart bra då han kom iväg fint men då det uteblev någon körning i loppet så blev han tempotorsk och det var svårt att plocka något men han gjorde ändå ett bra upplopp och slutade trea bakom vinnande Dwight Sisu och med den genomköraren i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången.

Zorro Swing är en sexårig valack som tränas av Jens Eriksson. Han har på sina 40 tidigare starter vunnit 12 av dessa och har även varit topp tre i 45 % av loppen och om det blir tuff körning om ledningen och ett uppskruvat tempo på loppet så tror jag att det kan bli en framskjuten placering på nytt.

Inga ändringar är planerade utan det blir fortsatt skor runt om samt ett norskt huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stallet.

Hierro Boko avslutade mycket vasst via open stretchen fram till andraplatsen bakom vinnande Luxury Tile senast och hade haft vinstchans om det hade löst sig lite bättre.

Här har Hierro Boko fått ett uselt utgångsläge och är sårbar över den korta distansen eftersom han bara har en speed och inte tål att göra så mycket grovjobb själv så Marcus Lindgren som tränar hästen ligger väldigt lågt men om Ulf Ohlsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han ha vissa möjligheter här.

Hierro Boko kommer att tävla med helstängt huvudlag med murphy samt i en bike och barfota bak meddelar man från stallet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Hierro Boko - Zorro Swing
Umåker lopp 11
Spel: H2H 2
Odds: 2.20 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip