Dagens rek är till Färjestad lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 5 Kissmeonceagain mot nummer 4 Vikens Fingerprint.

Kissmeonceagain hade ett dåligt utgångsläge och hamnade i sjunde ytter senast och fick sedan en dålig rygg under slutrundan men såg annars formstark ut i avslutningen och klockan visade 11 tempo sista 700 meterna men det räckte bara till en femteplats bakom vinnande Callmesally.

Kissmeonceagain är bättre på barfotabalansen eftersom hon har lätt för att slå ihop och det blir sämre med skor och hon måste även trava in sig och kan galoppera efter start men klarar hon sig till första sväng så är det sedan inga problem och håller hon sig i rätt gångart så tror jag på bra chans att Per Nilsson som kör detta fina sto är före nummer 4 Vikens Fingerprint i mål.

Kissmeonceagain har innerspår på första tilläggsvolten och det tror jag kan innebära felfri avgång och om det löser sig med positionerna så tror jag på en framskjuten placering bakom den stora favoriten I Love Paris.

Kissmeonceagain kommer att tävla med ett helstängt huvudlag och i en vanlig vagn meddelar Bengt Oldrup som tränar.

Vikens Fingerprint vann säkert senast trots en galopp under vägen och skulle Oskar J Andersson som kör hästen nå ledningen utan att det kostar alltför mycket kraft så kan hon duga en bit här men hon är bara tre år och möter hästar som har en helt annan hårdhet.

Vikens Fingerprint har gjort det bra på sina 13 starter hittills med tre vinster och fyra andraplatser men det har även blivit en hel del galopper så hon är inte helt att lita på och trots att hon har 20 meters försprång här tror jag hon får svårt att hålla undan för Kissmeonceagain under slutrundan.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Kissmeonceagain - Vikens Fingerprint
Färjestad lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip