Dagens rek är till Eskilstuna lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 11 Beauty Leg mot nummer 7 Living The Dream.

Beauty Leg kommer med fin form här och om Johanna Lind som kör hästen kan servera henne en bra löpning i de rätta ryggarna under slutvarvet här så tror jag hon har bra chans att vara före Living The Dream i mål.

Beauty Leg galopperade i starten näst senast och tappade mycket innan hon hamnade i sjätte utvändigt och sedan så gick hon på i fjärdespår med halvvarvet kvar och nådde andraplatsen via 13,5 sista 800 meterna bakom vinnande Kiboshi.

Gången efter det så satt hon i fjärde utvändigt och gick med i anfall med 850 meter kvar av loppet och avgjorde enkelt via 12 tempo sista 800 meterna och med en liknande avslutning här så tror jag på en framskjuten placering på nytt.

Beauty Leg är ett sexårigt sto som tränas av Lars-Erik Granath. Hon har på sina 16 tidigare starter varit topp tre i hälften av loppen och hon har även vunnit tre gånger men hon har också en del galopper i raden fast felfri så ska hon ses med bra möjligheter här.

Living The Dream kommer från en seger på Solvalla över aktuell distans men från det här läget kan det bli en dryg inledning men om Kaj Widell som får chansen nu kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon ha vissa möjligheter här.

Living The Dream är ett sjuårigt sto som tränas av Mikael Laudon. Hon har på sina 14 tidigare starter varit topp tre i 57% av loppen men om det blir en jobbig inledning från det här spåret så tror jag att hon får svårt att räcka till.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Living The Dream - Beauty Leg
Eskilstuna lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 1.85 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip