Lopp 10 - 2140m auto

12 Trumpie är en fyraåring som är van att möta tuffare motstånd än vad han ställs emot ikväll. För två starter sedan satt han fast med krafter sparade i ett derbykval som vanns av San Moteur. I den senaste starten var han inte som bäst men då hade man meddelat från stallet att Trumpie fått gå lugnare i träning inför den starten. Nicklas Westerholm som både tränar och kör hästen meddelar inför kvällens start att Trumpe känns fin i träningen igen och att han tror på en bra prestation. Utgångsläget är såklart inte det bästa men Trumpie är allround och är inte beroende av något speciellt lopp för att vara med och utmana om segern här.

Skrällen är 13 Devs Definitif visade fin form så sent som i onsdags och när man blev tvåa på V86. Ikväll vore det optimalt att få ryggen på Trumpie under slutvarvet för att kunna spara speeden in i det sista. Till 9% är han ett tidigt streck på kupongen. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 6 Kenzoki Boko som är kvick iväg från start och gynnas om han hittar till ledningen ikväll. Från den spets har karriärens samtliga fem segrar kommit och lyckas Jorma kontio som sitter upp bakom hästen hitta till ledningen leder Kenzoki Boko länge.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

13 Devs Definitif
Lopp 10 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip