Lopp 10 - 2140m volt

8 Cash And Carry kommer med bra form med två andraplatser och en seger på de tre senaste starterna. Senast var insatsen mersmakande trots att tränaren själv var orolig för formen på förhand. Till dagens start är man mer positiva från stall Svanstedt trots utgångsläget. Motståndet är mer passande och strular det inte för mycket från bakspår på start så ska segerchansen vara bra. Cash And Carry kan göra en del jobb själv i loppen och på hemmabanan Axevalla är hon mitt förstaval i loppet.

Given på kupongen är också 13 EenymeenyminymoeDK. Detta är en högkapabel dansk gäst som gör resan över till Sverige i angeläget ärende. Tränaren Flemming Jensen säger själv att han tycker hästen står bra inne i loppet. Formen är bra och i den senaste starten vann hon på klart bra sätt trots en del strul med positionerna längs vägen. Gången före fick hon ett tufft lopp i dödens på V75. Hon är van att möta tufft motstånd och besitter en hårdhet som kommer räcka långt här. Till 15% är EenymeenyminymoeDK tidig på kupongen och när vi får 1,95 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 7 Quiz Roc som har ett bra utgångsläge idag med springspår på start. Hon kan öppna kvickt och prickar kusken Peter Ingves starten talar mycket för att Quiz Roc sitter i ledningen och väl i spets är man hästen att slå. Nu ska man även testa trekvartsstängt huvudlag för att få Quiz Roc mer intresserad av att tävla hela vägen. Gör hon det får konkurrenterna där bakom inte bjuda på mycket för att hon ska rinna undan tillslut.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

13 EenymeenyminymoeDK
Lopp 10 - Axevalla
Spel: Plats
Odds: 1,95
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip