Lopp 10 - 1640m Auto.

8 Flight Deck var ute mot tuffa hästar i Finland senast och det här känns som en väldigt lämplig uppgift. Jag tror inte att de invändiga hästarna är speciellt sugna på att svara upp ledningen när Flight Deck laddar framåt och når han ledningen utan strul är det min favorit till att vinna loppet. Näst senast vann han på ett bra sätt på umåker och mot lättare motstånd bör det räcka långt nu. När vi får hela 5,35 på att man vinner loppet hos fasta marknaden så spelar jag.

12 Leave Your Sox On är den bästa hästen i fälten och om han är i ordning direkt och på rätt humör blir jag inte ett dugg förvånad om han rundar det här fältet. Nu har han pausat sedan i december och formen är svårbedömd och det känns som att det kan blir ett passivt upplägg i årsdebuten. Vid offensiv styrning räknas han tidigt. Kort distans är ett klart minus dessutom.

9 Xtra G.T håller toppform och har två raka med kusken och är riktigt vass när han får spara på speeden. Det är svårbedömt var han hamnar från läget men tidigt på sin form.

8 Flight Deck
Lopp 10 - Umåker
Spel: vinnare
Odds: 5,35
Bolag: Unibet & LeoVegas

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip