Det är V86 tävlingar från Bergsåker & Solvalla ikväll. I lopp 10 på Solvalla lika V86-8 spelar jag att nummer 9 Hemisphere vinner loppet.

Lopp 10 2140 auto

V86 tävlingarna avslutas ifrån Solvalla med ett lopp över 2140m auto med en favorit i from av 9 Hemisphere med Örjan Kihlström i vagnen för första gången.

Ett riktigt framtidsnamn är denna treåriga valack. 9 Hemisphere kan alltså vara ett namn värt att lägga på minnet inför framtiden. Man kom tillbaka efter lite vila senast och glänste verkligen till en överlägsen seger. På de senaste sju starter har man tre galopper och fyra segrar. Vågar man verkligen spela vinnare då? Mitt svar är JA. Om det någon som är helt otrolig på att hålla hästar i trav så är det just Örjan som sitter i vagnen. Adderar man därtill att man fått jobba med hästen under den korta vilan samt att 9 Hemisphere säkert mognat lite dessutom så tror jag att vi kommer få se ett felfritt lopp ikväll.
Då är också segerchansen väldigt hög. Singel spel för mig.

Motståndarna då, 4 Ladybug Lara är anmäld barfota runt om för första gången och är den troliga ledaren i loppet om man håller sig från galopp. Senast kom nämligen just en galopp i startrusningen. Från tränarhåll låter man optimistisk och lägger över startgaloppen senast på Ulf Ohlsson som laddade upp hästen lite för mycket innan starten. Kommer leda loppet länge i mitt badkar.

3 Bombus Jet besitter fin fart och kapacitet. Dock har det inte fungerat alls på slutet och man har tvingats köra ett kvallopp med honom för att få starta här. Men sett till grundkapacitet duger han gott för klassen och ska ses som en av utmanarna till spiken om han håller sig från galopp hela vägen.

Min Vinnare:9 Hemisphere
Spets efter 500m: 4 Ladybug Lara
Skrällen: 4 Ladybug Lara
Ranking: A 9 B 4,3,2,7 C 1,12,10,5,6,8,11

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Spel: 9 Hemisphere
Solvalla lopp 19
Spel: Vinnare
Odds: 2,55 bet365

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | Bethard | Betsafe

Lycka till

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip