SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Det är V75-tävlingar ifrån Åby idag. I lopp 10 spelar jag att nummer 12 Code Bon är topp tre i loppet.

Code Bon travade i ledningen och från den positionen så höll han undan till en säker seger före en bra spurtande Massive Speed näst senast. Gången efter det så var han ute i Karsten Buers Minneslopp på Bjerke. Han avslutade då klart godkänt och kom i mål som fyra bakom Ble Du Gers som vann det loppet.

Springspår på den andra tilläggsvolten för Code Bon nu så kan Magnus Teien Gundersen som finns i vagnen få en bra start och om han kan ramla ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in slutstöten så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering och då tror jag han är sämst trea i mål.

Code Bon är stark och han är gynnad av den långa distansen och voltstart ska inte vara några problem. Han kommer troligen att tävla barfota runt om samt med ett helstängt huvudlag och i en vanlig vagn.

Code Bon är en åttaårig hingst som tränas av Kristine Elise Holt. Han har startat 30 gånger i karriären och han har vunnit 11 av dessa. Han har även varit topp tre i 60 % av loppen han har gjort. Med rätt resa här så tror jag han kan förbättra den statistiken ytterligare.

Den värsta motståndaren till Code Bon anser jag vara nummer 15 Ribaude som har matchats i tuffa omgivningar en längre tid. Han satt fast med sparade krafter i ett försök i Silverdivisionen på Hagmyren som vanns av Sir Henry P.Hill näst senast.

I den efterföljande finalen så höll Ribaude farten okej och kom i mål som fyra i ett lopp där Heading Reference avgick med segern. Han har ett besvärligt utgångsläge här men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och med lite klaff så kan han bli svår att stå emot under den sista delen av loppet.

En annan motståndare till Code Bon är nummer 8 Infinitus som är jämn och säker men han har inte vunnit på ett tag. Han blev fyra i ett lopp under sadel som vanns av Pax senast.

Den dryga distansen ska inte vara några bekymmer för Infinitus och inte heller voltstart så med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med över upploppet. Intressant med Örjan Kihlström upp på Joakim Lövgren tränat för första gången.

I övrigt kan nummer 11 Indra's Secret vara intressant. Hon hade tre raka galopper i raden inför en start i ett litet fält på Bergsåker näst senast. Hon landade då i dödens på den ledande Fröken Sting ut på slutrundan men hon orkade inte riktigt och kom i mål först på en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Hunkydory Degato.

Gången efter det så travade Indra's Secret en stor del av loppet utvändigt om den ledande Rocky Tilly men när ledaren galopperade på den sista bortre långsidan så tog hon över kommandot och från spets så höll hon undan till seger.

Det är inte så många hästar på de två första volterna så vid en lyckad start för Indra's Secret från springspåret här så kan hon sitta i en hygglig position omgående och får hon en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

Tänk på att det har kommit väldigt mycket nederbörd på västkusten den senaste tiden så det kan bli en tung bana och då gäller det att hushålla med krafterna.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

12 Code Bon
Åby lopp 10
Spel: Plats
Odds: 2.25 bet365

This is the stats tab
This is the post tip