Lopp 10 - 3140m volt

15 Indra’s Secret var min spik senast hon startade, hon visade fortsatt fin form då även om det blev förlust. Idag påminner uppgiften om loppet hon vann senast på Åby. Trots det så kommer jag inte spika även om såklart segerchanser är hög. Ikväll ska Robert Bergh själv hålla tömmarna och hon kommer runda många på slutvarvet, alla? Från stallet meddelar man att formen är på topp och man tror på en bra segerchans. Förstahäst. Anmäld barfota runt om, med hybridvagn och öppet huvudlag.

11 Infinitus var tvåa bakom Indra’s Secret när hon vann senast. Idag har Infinitus något bättre läge än vad hon hade då och måste därför passas. Hela stall Lövgren har dessutom en mycket fin formkurva för dagen, 22% i segerstatistik senaste månaden. Skrällen i loppet. När man erbjuds hela 3,50 på att Infinitus slutar topp 3 i loppet spelar jag!

13 Dortmund stod för en väldigt fin prestation senast, fick en stökig inledning men körde sig till ledningen med varvet kvar till mål. Höll sedan den positionen och körde undan till en enkel seger. Passande läge idag med springspår, Peter Untersteiner upp i vagnen som kanske är Sveriges bästa kusk på att kunna ladda iväg från springspår. Kommer man iväg bra och kan tjäna några längder på favoriten Indra’s Secret direkt från starten så tänds hoppet om att sätta nosen först över mållinjen idag.

8 Guillaume Boko gjorde comeback i senaste starte, lär gått framåt en del med det loppet i kroppen till idag. Han står bäst inne av hästarna från dubbla tillägg, med vid gardering för den som har råd.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

11 Infinitus
Jägersro lopp 10
Spel: Plats
Odds: 3,50 bet365

This is the stats tab
This is the post tip