Dagens rek är till Gävle lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 8 Whipped Eggs vinner loppet.

Whipped Eggs kördes till spets med 1900 meter kvar av loppet och vann sedan i överlägsen stil senast. Gången innan det så travade han utvändigt om ledande Thriller N.P. men fick inte riktigt tag i denne utan fick nöja sig med andraplatsen.

Här har Whipped Eggs ett dåligt utgångsläge men en invändig strykning underlättar en del fast det gör ändå inte så mycket då han inte är någon snabbstartare.

Jag tror att Per Lennartsson som kör åt Robert Bergh här är offensiv och styr på när positionerna är intagna och då kan det mycket väl bli ledningen efter ett drygt varv och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här.

Whipped Eggs är en tanks som är väldigt stark och trivs över lång distans så han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet men oavsett så tror jag han visar sig starkast i gänget och blir då svårstoppad här.

Robert Bergh har väldigt bra form på stallet och här tror jag han har god chans att ta ytterligare en seger.

Whipped Eggs kommer att tävla barfota runt om samt i en vanlig vagn och med ett öppet huvudlag som senast meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Magic Cash som var väldigt fin vid vinsten senast och med Jorma Kontio i vagnen här så tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle han komma före Whipped Eggs till spets så vill han nog köra i den positionen men det kan kosta mycket kraft om han skulle svara min vinnare.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 Hakon Von Haithabu som gick en bra avslutning till seger på Bjerke över kort distans senast.

Normalt sett ska den här distansen passa bättre för Hakon Von Haithabu och med en fin resa i den främre träffen här så kan han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

8 Whipped Eggs
Gävle lopp 10
Spel: Vinnare
Odds: 3.90 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip