Lopp 11 - 2140m auto

11 Rackham fick ge sig som favorit i den senaste starten mot en mycket bra Sweetman. Men idag är förutsättningarna bättre då distansen är 500m längre och Rackham nu har lopp i kroppen. Kapacitetsmässigt står sig Rackham väldigt bra i klassen och han tål även att göra en hel del grovjobb på egen hand. Jag är inne på att man får revansch här. När vi får 3,65 så spelar jag.

1 Sweetman var mycket bra i den senaste starten när han vann från ledningen. Anmärkningsvärt är också att Sweetman stortrivs i ledningen, det har blivit nio segrar på tio försök i den positionen. Från bricka ett är man på nytt den troliga ledaren av loppet och i den positionen blir man sen hästen att slå för övriga. Från stallet är man även optimistiska och menar på att Sweetman kommer med samma form som senast.

Bakom de två ovan nämnda är 5 Oscar L.A. tidig. Detta är en klassisk sort som gynnas av det idag är medeldistans. Han tränas av Joakim Lövgren och vi har varit inne på det tidigare, det är en tränare med högform på stallet för dagen. Inför den senaste starten hade Oscar L.A. fyra raka segrar på kontot och även om det blev en andraplats senast så ska formen vara bra inför dagens start. Tidigt streck vid gardering.

Nämner även 12 Emoji som besitter så pass hög grundkapacitet att man inte kan räkna bort honom trots sitt tuffa utgångsläge. Skulle det bli bra tempo på loppet gynnas Emoji som med lite draghjälp längs vägen kommer fälla många över upploppet.

11 Rackham
Lopp 11 - Jägersro
Spel: Vinnare
Odds: 3,65
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip