Dagens rek är till Halmstad lopp 11 som ingår i kvällens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Flash Hammering är topp tre i loppet.

Flash Hammering vann ett liknande lopp i sin senaste start i Kalmar när Jörgen Westholm körde till och fick ledningen med halva loppet kvar och han gick sedan undan till seger via 13 tempo sista varvet och skulle han göra om den prestationen så kan han bli svår att stå emot över upploppet men oavsett så ska han han bra chans att vara sämst trea i mål här.

I starten innan segern senast så var Flash Hammering ute över sprinterdistans i Silverdivisionen i Östersund och då startade han från bakspår och hamnade långt bak och kom aldrig riktigt in i loppet som Eldorado B vann från ledningen.

Flash Hammering rapporteras nu ha tränat mycket bra och han går från alla positioner även om man kanske vill undvika dödens över tre varv. Inga ändringar är aktuella så det blir fortsatt barfota bak och jänkarvagn meddelar man från stallet.

Flash Hammering är en sexårig hingst som har startat 32 gånger tidigare. Han har på dessa starter vunnit vid 9 tillfällen och han har även varit på plats i 47 % av loppen.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 New Life Wheels som hade tagit två raka segrar hemma i Finland innan han var ute i nyss nämnda lopp i Kalmar där Flash Hammering segrade. Den gången blev det en fjärdeplats när kusken släppte ifrån sig ledningen med 1500 meter kvar av loppet. Han kan öppna rätt så vettigt och om Örjan Kihlström kan hitta ner i ett vettigt slagläge här så kan han vara långt framme.

En annan motståndare till Flash Hammering är nummer 8 Captain Morgan som kommer med tre raka segrar och här står han perfekt inne på pengarna och om Wim Paal kan ge honom en fin resa här så kan han duga en bit mot det här gänget.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Flash Hammering
Halmstad lopp 11
Spel: Plats
Odds: 2.05 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip