Lopp 11 - 2140m auto

4 Gardner Shaw är en femåring man gillar skarpt, i den senaste starten gjorde man det bra som tvåa. Till dagens start ska vi dessutom addera kryddan Örjan Kihlström till ekipaget som nämligen ska köra för första gången. Jag bygger tipset på att 5 Call Me Brodda spetsar initialt för att sen släppa ifrån sig den positionen i ett andra skede och då hoppas jag Örjan är först framme med Gardner Shaw och sitter i ledningen efter en bit. Väl i ledningen kommer sen Gardner Shaw bli svårfångad för övriga konkurrenter. Förstahäst. När man sen får en h2h till 1,85 mot 3 Cargo Door så anser jag spelvärdet är högt.

Skulle det bli en alldeles för utdragen körning inledningsvis skulle det gynna 10 Global Tailwind. Detta är en åttaåring som förmodligen just nu är i sitt livs form. Han kommer med två raka segrar i bagaget inför dagens start. För två starter vann man dessutom från bakspår över sprinterdistans. Självklart sätter läget ner chanserna något men vid minsta överpace i loppet kommer man blanda sig i segerstriden här. Pass upp.

1 Marschall Match är lite svår att räkna på, i den senaste starten galopperade men oförklarligt med varvet kvar. Dessförinnan hade man två raka segrar på kontot. Ikväll är det första gången Björn Goop ska köra och från ett fint utgångsläge är man garanterad en bra resa och härifrån ska man inte nonchaleras.

För den som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Gardner Shaw vs 3 Cargo Door
Lopp 11 - Solvalla
Spel: h2h -1
Odds: 1,85
Bolag: bet365

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip