Dagens rek är till Axevalla lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Grace River är topp tre i loppet.

Grace River har inlett karriären med tre vinster på lika många starter och spåret här ska inte innebära några problem och tränare Magnus Dahlén aviserar ett offensivt upplägg och då tror jag att Jorma Kontio som kör hästen tar över ledningen i ett tidigt skede och om hon kan få fuska bort en del av loppet i spets så kan det räcka hela vägen till vinst här men oavsett så ska hon ha bra chans att vara sämst trea i mål.

Grace River är under stor utveckling och hon tar loppen på rätt sätt och hon blir bara bättre och bättre och tidigare har hon framför allt haft styrkan som sitt främsta vapen, men nu börjar även snabbheten att komma och även om motståndet är hårdare den här gången så tror jag hon kan duga mot det här gänget och om Jorma Kontio drar i ett jämnt hårt tempo i ledningen under slutvarvet när tilläggshästarna går på ute i tredjespår så kan det bli jobbigt för konkurrenterna att plocka ner henne.

Inga ändringar är aktuella så Grace River kommer att tävla med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn precis som senast meddelar Magnus Dahlén som tränar.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 15 Stonewashd Diamant som har plockat fyra vinster på de fem senaste loppen och hon har en stark speed att tillgå och trots dubbla tillägg här så kan hon bli svår att stå emot över det långa upploppet. Det blir ett helstängt huvudlag som senast men vanlig vagn nu istället för bike som senast rapporterar man från stallet.

En annan motståndare till Grace River är nummer 8 Vikens Fingerprint som kommer med tre raka segrar men det har varit från ledningen och dit får hon svårt att komma den här gången men hon är kvick iväg så hon borde kunna hitta ut från innerspåret på tilläggsvolten i ett tidigt skede och om det klaffar med positionerna så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

3 Grace River
Axevalla lopp 11
Spel: Plats
Odds: 1.85 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip