Dagens rek är till Solvalla lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 2 Martin De Bos är topp tre i loppet.

Martin De Bos var magiskt bra efter ett blytungt lopp senast med tredjespår innan han kom ner utvändigt ledaren efter 650 meter så kunde han ändå kunde avgöra till seger via 12 tempo sista 800 meterna från dödens och det är en tuffing som tål de allra flesta upplägg och jag tror han visar sig vara starkast över upploppet här men oavsett så ska han ha bra chans att vara sämst trea i mål här.

Martin De Bos är inte så kvick ut men Kim Eriksson som kör hästen sitter bra på det i andraspår direkt och jag tror att denna fina fyraåriga hingst är med i den främre träffen på nytt.

Martin De Bos tränas av Petri Puro och han har på sina 18 starter hittills vunnit 8 av dessa och har varit på plats i 72% av loppen och jag tror att den här statistiken förbättras ytterligare här.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Illuminati som varit väldigt bra på sistone med tre raka segrar men han kan knappast hålla upp ledningen och är således utlämnad här men om det löser sig från innerspåret så kan han såklart utmana Martin De Bos här.

En annan motståndare till Martin De Bos är nummer 10 Visitor men han var blek senast men det kan ha varit banan som ställde till det då och blir det lite tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen här.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Martin De Bos
Solvalla lopp 11
Spel: Plats
Odds: 1.80 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip