Dagens rek är till Jägersro lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Stonewashd Diamant är topp tre i loppet.

Stonewashd Diamant höjde sig rejält när skorna rycktes ifjol. Hon rapporteras träna strålande och kommer väl förberedd här och även fast det är ett sto som nu möter hingstar och valacker i Silverdivisionen så tror jag hon har bra chans att ge dem en match om det klaffar med löpningsförloppet och då tror jag hon är sämst trea i mål.

Stonewashd Diamant kommer att tävla med helstängt huvudlag igen men till skillnad mot senaste starten så blir det jänkarvagn och barfota runt om meddelar Peter Untersteiner.

Stonewashd Diamant startade på nyårsafton senast när hon blev tvåa bakom vinnande Diva Deo så nu handlar det om årsdebut här men jag tror det kan bli en rejäl körning där framme då både nummer 1 Baron Gift och nummer 3 Global Takeover är kvicka iväg och skulle det bli bra tempo på loppet så fäller Stonewashd Diamant många hästar över upploppet med en stark avslutning.

Stonewashd Diamant är ett sexårigt sto som på sina 32 tidigare har starter varit på plats i 72 % av loppen och jag tror att de fina siffrorna förbättras ytterligare efter den här starten.

Den värsta motståndaren anser jag vara nummer 6 Rafiki Fri som startade i Silverfinalen i lördags som Velvet Gio vann och gick då i mål med sparat och såg bra ut. Här möter han inte lika tufft motstånd och ska räknas tidigt här om Anna Isabelle Karlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning för då har han en vass avslutning.

En annan motståndare till Stonewashd Diamant är nummer 8 Partizan Face som har visat en strålande form på sistone. Han höll bra till andraplatsen bakom vinnande Wingait C.H. senast via 09,4 sista 800 meterna senast. Han kan också lägga iväg bra från start om Lutfi Kolgjini laddar och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så är han vass till slut.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

9 Stonewashd Diamant
Jägersro lopp 11
Spel: Plats
Odds: 1.90 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip