Dagens rek är till Jägersro lopp 11 som ingår i kvällens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Unoicsdue Gnafa vinner loppet.

Unoicsdue Gnafa har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Björn Goop. Han debuterade i ett långlopp på Bjerke för tre starter sedan. Han gick då klart godkänt som trea bakom Tessy d'Ete som vann det loppet.

Gången efter det på Åby så tog Unoicsdue Gnafa omgående hand om ledningen och från den positionen så var han sedan aldrig i någon förlustfara.

Senast så tog Unoicsdue Gnafa över ledningen på den första långsidan och han vann sedan plättlätt från den positionen. Varken tussarna eller norsken behövde användas då.

Här tror jag Unoicsdue Gnafa håller upp ledningen och så bra som han har varit på sistone så tror jag han blir svårstoppad över den dryga distansen. Han står väldigt billigt inne i klassen och det blir inte lätt för hästarna på tillägg att plocka ner honom.

Voltstart klarade Unoicsdue Gnafa utan problem på Bjerke. Det blir barfota runt om och norskt huvudlag som senast men en vanlig vagn nu då det är voltstart.

En tuff motståndare till min vinnare är nummer 9 Vikens High Yield som varit väldigt bra sedan han kom till Robert Bergh. Efter fyra raka segrar var han ute i två raka finaler i Bronsdivisionen. Han fick gå i dödens på Seismic Wave som ledde loppet från start till mål och det var ett omöjligt uppdrag och han gjorde det okej som fyra för tre starter sedan.

Gången efter det så var Vikens High Yield ute i nästa final på Bergsåker. Då kördes han till spets efter 400 meter och från den positionen så ledde han länge men han stumnade lite den sista biten så Ribaude som hittade loss från invändig position spurtade in till seger och han fick även släppa Deep Pockets förbi sig så det slutade med en tredjeplats.

Vikens High Yield var tillbaka som en vinnare senast efter en offensiv styrning. Han tål att göra en del grovjobb om det skulle bli aktuellt och skulle Unoicsdue Gnafa ha en sämre dag så kan han slå till.

I övrigt kan nummer 12 Who's Who som gjorde årsdebut efter lång frånvaro på Eskilstuna för en tid sedan vara intressant. Den tidigare Derbyvinnaren från 2018 fick då vandra först i andraspår på den ledande Heavy Sound och det blev för tufft men han höll ändå bra som trea bakom denne.

Lopp i kroppen nu så Who's Who kan vara vassare till den här starten men samtidigt har han dubbla tillägg fast det är lång distans så mycket kan hända på vägen och med lite klaff så kan han bli farlig över upploppet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Unoicsdue Gnafa
Jägersro lopp 11
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip