Lopp 4 - 2140m volt

6 Pre Calculated har nu gjort åtta starter för sin tränare Ola Karlsson och två starter har slutat med seger och man har varit på plats vid sex tillfällen. I den senaste starten blev det dock en placering utanför pallen, men insatsen var bra och man avslutade 1,12 sista 700m. Ikväll möter man något enklare motstånd och det ser på pappret ut som en lämplig uppgift. Förstahäst.

8 Victory Highness har gjort gjort fem starter för sin tränare Lars Brindeborg. Till dagens start har man även fått två lopp i kroppen efter ett uppehåll och formkurvan pekar uppåt. Det blir norskt huvudlag denna gång och det är även anmält barfota runt om vilket är intressant. Med Stefan Persson i vagnen är man med och gör upp om segern.

Skrällen i loppet är 4 Rock The Sock. Man var inte som bäst i den senaste starten, men till dagens start finns ett par faktorer som gör att jag är inne på att Rock The Sock kommer gör en bättre insats ikväll. Det första är att tränaren Micael Andersson lämnar över tömmarna till den skickliga kusken Peter Untersteiner. Det andra är att man kan köra sig till ledningen här då det är få hästar på start. Dessutom är det anmält barfota runt om ikväll vilket är ett plus. På fasta marknaden får vi 2,70 på att man placerar sig topp-3, det testar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

4 Rock The Sock
Lopp 4 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,70
Bolag: LeoVegas

Lycka till
This is the stats tab
This is the post tip