Lopp 8 - 2640m Auto.

6 Sign Me up Too har högst kapacitet i fältet och jag tror och hoppas att man väljer att ladda från start för att nå ledningen vilket kan komma att avgöra hela loppet. Hästen har segrat vid fem av sju tillfällen från den positionen och i ett lopp med få hästar till start brukar det ofta bli att hästarna radar upp sig på innerspår. Han har nu gjort två lopp efter ett längre uppehåll vilket borde ha fört fram hästen formmässigt ytterligare och med mitt scenario tror jag att det är bra möjligheter att leda från start till mål. Det finns absolut orosmoment eftersom fem av sex senaste segrarna har tagits inom monté och att hästen gör sina bästa lopp barfota. Jag grundar mitt tips i att han kan ta sig förbi 3 Mellby Don Juan från start och få bestämma i ledningen och då bör det räcka långt ändå. Spelarna kommer säkert att sprida strecken lite i inledningen och jag tycker värdet ligger i att ta ställning och jag inleder omgången med en spik och spelar även vinnare till 3,25.

Motbud
3 Mellby Don Juan är den främsta utmanaren om spets och senast vann han över kort distans efter att ha kört sig till spets efter 500 meter. Han har tagit sina flesta segrar från ledningen och kommer säkerligen att göra ett allvarligt försök att hålla ut 6 Sign Me up Too från start. Skulle han lyckas med det kan det vara loppavgörande till Mellby Don Juans fördel.

2 Zooropa har haft bra form hela vintern men vinner inte så ofta. Han har sin bästa bit tillslut och skulle gynnas om det blir lite körning i inledningen. Senast var han femma i ett V75 lopp och har radat upp framskjutna placeringar innan dess och ska absolut räknas.

5 Hunkydory Degato är lite ojämn i sina prestationer men är riktigt bra i sina bästa stunder. Hästen har varit struken och behandlad sen sin senaste start och det är litet frågetecken hur formen är till denna start. Han ska räknas om han tävlar på topp.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

Lopp 8 - Bergsåker
6 Sign Me Up Too
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip