Dagens rek är till Skellefteå lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 8 B.W.Sture vinner loppet.

B.W.Sture har gjort två starter efter lång frånvaro. Han var mycket duktig vid vinsten i comebacken näst senast. Han kördes då resolut till ledningen med varvet kvar och gick sedan undan till en säker seger. Gången efter det var han inte lika bra när han kördes fram i dödens i ett långlopp på Dannero men stumnade och slutade oplacerad då.

Nu är motståndet enklare och dessutom ett halvvarv kortare än senast och trots ett spår långt ut här är det inte omöjligt att det kan bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet men B.W.Sture är bra nog att vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas.

Jan-Olov Persson som tränar anmäler sin häst igen och då borde han vara nöjd med hur han känns och motståndet ser klart överkomligt ut. B.W.Sture har bra statistik med 7 vinster på 8 försök från ledningen så det är en önskvärd position.

B.W.Sture är sexårig kallblodshingst som har gjort 36 starter tidigare. På dessa har det blivit 12 segrar och han har även varit på plats i 67 % av loppen så han är ofta med i den främre träffen.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 Polar Northug som gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Don Viking senast och om Jens Eriksson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han göra sig gällande här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 11 Guli Storm men han vinner inte så ofta fast han har bra form och han har svarat för vassa avslutningar mot hårt motstånd tidigare. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

8 B.W.Sture
Skellefteå lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip