Det är V64 tävlingar ifrån Gävle ikväll. I lopp 4 spelar jag att nummer 3 Deep Pockets vinner loppet.

Deep Pockets höll undan till en knapp seger från ledningen över aktuell distans för fyra starter sedan. I den efterföljande starten så släppte han spets till Vikens High Yield. Han tog sig sedan loss på upploppet och via en stark avslutning så tog han ner ledaren men han fick ge sig mot Ribaude som avslutade lite vassare.

Deep Pockets hade ett dåligt startspår så han kom snett på det och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Coogan senast. Han har tränat på lite extra efter senaste starten och han känns bara bra för dagen meddelar Svante Båth som tränar hästen.

Deep Pockets är snabb iväg och gäller som spetsfavorit här. Över den korta distansen så tror jag att Erik Adielsson som kör hästen provar i ledningen och i ett litet fält här så kanske han kan få styra och ställa som han vill där framme i täten och då blir han inte lätt att plocka ner.

Deep Pockets trivs väldigt bra i ledningen där han har tagit många av karriärens segrar. Kort distans är också passande. Han har startat 26 gånger hittills med 9 vinster som resultat. Av dessa 9 så är 8 stycken tagna över sprinterdistans och en vinst över medeldistans. Erik Adielsson har styrt in honom till fem av segrarna så han känner till hästen väl.

Deep Pocket kommer troligen att tävla barfota runt om samt med ett helstängt huvudlag och i en jänkarvagn meddelar Svante Båth.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Reigning Moni som var borta länge för en skada innan han gjorde comeback näst senast. Han hade då ingen chans mot Vacqueyras som trummade på till seger från ledningen men han gjorde det okej och kom in som trea.

Reigning Moni var klart förbättrad och avslutade starkt och tog ner Hill Street till seger senast. Kan Örjan Kihlström få till en bra styrning så kan han vara långt framme igen.

I övrigt kan nummer 8 High Glider som har gjort två starter efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande vara intressant. I ett försök i Silverdivisionen på Solänget senast så hängde han med bra och kom i mål som tvåa i ett lopp som vanns av Zap Di Girifalco från ledningen.

Dåligt läge för High Glider nu men det är ett litet fält så kan Björn Goop som kör hästen servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Deep Pockets
Gävle lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip