Dagens rek är till Solvalla lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 11 Giant Shadow vinner loppet.

Giant Shadow är ännu obesegrad på svensk mark så han ståtar nu med fyra raka segrar sedan han kom till Björn Goops träning.

I den senaste starten så övertygade han på Solvalla när han sändes fram till dödens med varvet kvar och sedan avgjorde han enkelt från den positionen.

Här har Giant Shadow fått bakspår över kort distans och det kan ställa till det men om Björn Goop kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet och det inte strular för mycket med positionerna så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Giant Shadow känns mycket fin i träningen och han är väldigt snabb och vi har ännu inte fått se botten i honom så det finns utveckling kvar i honom meddelar man från stall Björn Goop.

Giant Shadow kom med fina meriter till stall Goop och hade i sitt forna hemland Nederländerna vunnit hela 14 av 17 lopp fast trots detta stod han fortsatt billigt inne i loppen i Sverige och hästen har inte varit i närheten av förlust.

Giant Shadow kommer troligen att tävla med skor runt om samt ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 7 Load Relief som travade en stor del av loppet i dödens senast och via 13,3 sista varvet så plockade han ner sitt motstånd till seger och om Anders Eriksson kan servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Mellby Goofy som kommer med fin form och han höll bra till andraplatsen bakom Giant Shadow i den senaste starten.

Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Mellby Goofy bra till omgående och kan Ulf Ohlsson ge honom en fin resa så kan han ha vissa möjligheter här men jag håller min vinnare som ett strå vassare så han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

11 Giant Shadow
Solvalla lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip