Dagens rek är till Solvalla lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Mellby Goofy vinner loppet.

Mellby Goofy gick på från kön med 700 meter kvar av loppet och via 11,1 sista 800 meterna så plockade han ner sitt motstånd och tog karriärens första seger för tre starter sedan.

I den senaste starten så höll Mellby Goofy godkänt från ledningen efter att ha fått utstå en hel del press till tredjeplatsen bakom vinnande Giant Shadow.

Med endast två motståndare på startvolten så tror jag Ulf Ohlsson som kör Mellby Goofy kan få bestämma som han vill i spets och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad från den positionen.

Mellby Goofy känns fin efter det senaste loppet meddelar man från stallet och har passande förutsättningar här. Det blir vanlig vagn samt barfota runt om och öppet huvudlag rapporterar Reijo Liljendahl.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 7 Dennis De Castella som gjorde en bra comeback efter en tids frånvaro när han spurtade in som tvåa bakom vinnande Owen Face och om Torbjörn Jansson kan servera honom en fin resa så kan han duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till Mellby Goofy är nummer 5 Digital Performer som är härdad mot hårt motstånd och vann bland annat ett Bronsdivisionsförsök på Östersund i juni.

Kan Rikard N Skoglund som kör Digital Performer hitta ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Mellby Goofy
Solvalla lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip