Dagens rek är till Åby lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 No Comment är topp två i loppet.

No Comment har varit ute i tuffa V75-lopp från svåra lägen på sistone och har oftast fått tunga resor. Han hade nog lite krafter kvar när han galopperade med 400 meter kvar i ett lopp som vanns av Harran Boko senast.

Här är det ett litet fält med endast fem motståndare så jag tror att Anders Christiansson som kör hästen har spets i sikte och om han skulle nå ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge alternativt släppa till den stora favoriten om han skulle komma tidigt och isåfall så får han chansen via open stretchen till slut och då tror jag han har bra chans att vara sämst tvåa i mål här.

No Comment har varit ute i V75 i fem raka starter nu och han är inte speciellt mycket sämre än Vikings Preacher som skördat fina framgångar i vinter som Tony Löfqvist också tränar. Han har på sina 46 tidigare starter varit på plats i 24 % av loppen men har fått bra hårdhet nu när han mött tufft motstånd.

Eventuellt kommer No Comment att tävla med skor men det gör inte så stor skillnad på honom faktiskt. Vanlig vagn och norskt huvudlag som tidigare meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 6 Mack Dragan som har vunnit nästan hälften av sina lopp och kvällens uppgift är knappast en av de värre han har ställts inför. Han gjorde comeback senast och avslutade då bra via 10,8 sista 800 meterna fram till tredjeplatsen bakom vinnande Viking's Topline. Med lopp i kroppen nu och ett litet fält här så ska han räknas tidigt här trots 40 meters tillägg jämfört med hästen på startvolten.

En annan motståndare till No Comment är nummer 2 Gento som inte har någon vidare rad men han spurtade bra i skymundan via 10,2 sista 700 meterna senast och med en liknande avslutning här så kan han vara långt framme. Kim Eriksson upp för första gången nu kan vara intressant.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Observera att det endast är två platser ikväll jämfört mot tre som det brukar vara. Detta beror på att det endast är sex hästar med i loppet.

4 No Comment
Åby lopp 4
Spel: Plats
Odds: 1.90 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip